16april 2019 2k19 like love april birthday followforfollowback friends happybirthday photography picoftheday followme graduation instagram instalike marted photooftheday april16th april2019 eimithorenfotography family happiness happy happybirthdaytome likealways newbornbaby stories tarotcards 17april
هومن خلعتبری، متولد (۲۷ فروردین ۱۳۴۸ تهران) نوازنده پیانو، رهبر ارکستر و اپرا اهل ایران میباشد.
هومن خلعتبری فراگیری پیانو را از ۶ سالگی نزد نیره اسکویی آغاز نموده و بعدها آن را نزد لیلی سرکیسیان و ملیک اصلانیان ادامه داد. وی همزمان هارمونی و کنترپوانرا نزد فریدون ناصری، آهنگسازی را نزد احمد پژمان و اصول رهبری ارکستر را از توماس کریستین داوید وحشمت سنجری آموخت.
در کنار تحصیل علم موسیقی در محضر این اساتید، حضور و تجربه آکومپایمان (همراهی آواز با ساز پیانو) شاگردان کلاس آواز خانم آریا زند، حسین سرشار و احمد پارسی وبهجت قصری، سبب ورود وی به دنیای آواز کلاسیک شد.
هومن خلعتبری به عنوان پیانیست در تالار رودکی فعالیت داشت و تجربهٔ آکومپایمان با سولیستها و گروه کر اپرای تهران - تالار رودکی، راه را برای آشنایی بیشتر وی با رپرتوار آواز کلاسیک و اپرا و سایر فعالیتهای هنری گشود.
همچنین حضور در مستر کلاسهای استادان پیانو مانند نوین افروز، گرهارد گرت اشلگر و هوتزل، تأثیر به سزایی در ارتقاء دانش و سطح نوازندگی پیانوی وی داشت.
وی در طی دوران تحصیلات دانشگاهی، ردیف و دستگاههای موسیقی ایرانی را زیر نظر مهربانو توفیق (سه تار) و دروس موسیقی جهانی (کلاسیک) را زیر نظر استادان دیگر، همچون شریف لطفی، هوشنگ کامکار،امیراشرف آریانپور و کامبیز روشن روان آموخت و در سال ۱۳۷۵ از دانشکده موسیقی دانشگاه هنر تهرانفارغالتحصیل شد.
ضبط و اجرای پیانو در موزیک متن بسیاری از فیلمهای سینمایی، آثار تولیدی صدا و سیما و همچنین انتشار ۲ سی دی «بارون بارونه» با ویلن حسین یوسف زمانی و «ای وطن» یا تار کیوان ساکت و آواز فاضل جمشیدی از یادگارهای آن دوره میباشد.
هومن خلعتبری در سال ۱۳۷۵ برای ادامه تحصیلات دانشگاهی خود عازم اتریش شد و در دانشگاه هنر و موسیقی شهر گراتس، رهبری کر را زیر نظر Rupert Huber و Johannes Prinz رهبری ارکستر را با A. Tamayou, R. Armanian و Martin Sighard و اصول رهبری اپرا را نزد Wolfgan Bozic و G. Fruhman آموزش دید و تحصیلات خود را در دو رشتهٔ رهبری کر و رهبری ارکستر؛ با درجه عالی به پایان رسانید
#بیست_و_هفتم_فروردین_ماه#۲۷فروردین#فرخنده_زادروز#استاد_هومن_خلعتبری#هومن_خلعتبری#آهنگساز#موسیقی_دان#پیانیست#شعر_و_موسیقی_کلاسیک
#16april#birthday#hooman_khalatbari#musician#pianist#iraniaclassicalmusic#poem_classicalmusic#hoomankhalatbari
16 de abril, dia internacional da voz.
Essa música nunca falou tanto comigo quanto agora. “Mesmo que eu pudesse querer escolher ser outra coisa, ainda escolheria querer ser artista”. - Menezes, 2019 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#16/04 #diainternacionaldavoz #diadavoz #16april #16april2019 #cantora #crossover #neverenought #showman #thegreatestshowman #estermenezes #sopranobelter
محمدعلی بهمنی (زادهٔ ۲۷ فروردین ۱۳۲۱ در اندیمشک)،شاعر و غزلسرای ایرانی است.
وی دربارهٔ تولّد خود میگوید: «دو ماه به زمان تولّدم باقیمانده بود، که برادرم در دزفول بیمار میشود. خانواده هم از این فرصت استفاده میکنند تا به عیادتش بروند. این است که در قطار بهدنیا آمدم و در شناسنامهام درج شد متولّد اندیمشک، چون دایی من در ثبت احوال آن منطقه بود، شناسنامهام را همان زمان میگیرد. البتّه زیاد آنجا نبودم، همان زمان ۱۰ روز یا یکماه را در آنجا سپری کردیم، در اصل تهرانی هستیم. پدرم برای ده ونک و مادرم برایاوین است. در اصل ساکن خود بندرعباس بودیم. دوران کودکی را تهران، بخش شمیرانات، شهر ری، کرج و… بهصورت پراکنده بودیم، چون پدرم شاغل در راهآهن بود، مأموریتهای ایستگاهی داشتند. از سال ۱۳۵۳ به بندرعباس رفتم.»
او در چاپخانه با فریدون مشیری که آن روزها مسؤول صفحهٔ شعر و ادب هفتتار چنگ مجلۀ روشنکفر بود، آشنا شد و نخستین شعرش در سال ۱۳۳۰، زمانی که تنها ۹ سال داشت، در مجلهٔ روشنفکر به چاپ رسید. شعرهای وی از همان زمان تاکنون بهطور پراکنده در بسیاری از نشریات کشور و مجموعه شعرهای مختلف و جُنگها، انتشار یافتهاست.
بهمنی از سال ۱۳۴۵ همکاری خود را با رادیو آغاز کرد و برنامهٔ صفحهٔ شعر را با همکاری شبکه استانی خلیج فارسارائه دادهاست. بهمنی در سال ۱۳۷۴ همکاری خود را با هفتهنامهٔ ندای هرمزگان آغاز میکند و صفحهای تحت عنوان تنفس در هوای شعر را هر هفته در پیشگاه مشتاقان خود قرار میدهد.
وی از سال ۱۳۵۳ ساکن بندرعباس شد، پس از پیروزی انقلاب، به تهران آمد و مجدداً در سال ۱۳۶۳ به بندرعباس عزیمت کرد و در حال حاضر نیز، ساکن همانجاست. بهمنی مسؤول چاپخانهٔ دنیای چاپ بندرعباس و مدیر انتشارات چیچیکا (در گویش بندرعباسی به معنی قصّه) دربندرعباس است.
او در شهریور ۱۳۹۷ با انتشار مطلبی، خداحافظیاش از ریاست شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی وزارت ارشاد را اعلام کرد.
وی در انتهای یادداشت خود چنین نوشت:
”من باآگاهیِ اشتباهم از قبول (ریاست شورای ترانه)- نه بهدلیل این که شش ماه است کارشناسانش هم حقوقی دریافت نکردهاند. فقط به این دلیل که دیگر مزاحم ترانههای ضعیف نباشم. باشرم خداحافظی میکنم.
#بیست_و_هفتم_فروردین_ماه#۲۷فروردین#فرخنده_زادروز#استاد_محمدعلی_بهمنی#محمدعلی_بهمنی#شاعر#ترانه_سرا#شعر_و_موسیقی_کلاسیک
#16april#birthday#mohammadali_bahmani#poet#poem#mohammadalibahmani#poem_classicalmusic
Collecter les statistiques #16APRIL effectuez une recherche à l'obtention des statistiques (Aller à la sélection).