#stoltogsamla #vestliil #bydelstovner #iamvestli #aktivigrorud #stovner #vestli #akersavis #akersavisgroruddalen #groruddalen #hsilfotball #kulturdalen #jesperudjordet #rommen #stovnersenter #oslo #sfgrei #soccer #footballer #championship #futbol #goal #nikond500 #golazo #ilovefootball #oslove #soccergame #nikonphotography #sportsphotography #mittoslo

Hashtags qui incluent hashtag #STOLTOGSAMLA
#stoltogsamla #stoltogsamlaforvestliil
Copier

Hashtags sur le sujet #STOLTOGSAMLA

Golasso! Player in one on one with keeper, managed to sneak the ball in. (Vestli - Romsås A lag) #vestliil #iamvestli #stoltogsamla #olearys #akersavisgroruddalen #akersavis #oslo #soccer #soccergame #romsås #aktivigrorud

Ferdigspilt sesong‍♀️ Takk til disse fantastiske jentene som gir meg så mye glede #stoltogsamla

I dag stilte vi med 3 lag i NHF region øst mesterskap i flyball‍♀️ 2/3 lag gikk videre til sluttspill der vi møtte hverandre i kvarten, noe som aldri er morsomt fordi et av lagene ryker det var SHK 1 som trakk det lengste strået og gikk videre til semi der vi møtte 1 av Bjørkelangen sine 2 lag og vant i finalen møter vi det andre laget til Bjørkelangen, dette er en mer jevn kamp enn semi, men vi vant den å i morgen spiller Skedsmo 1 mot @sonhkj04 i A-sluttspill i Tærudhallen, vi lover en real match med mye god håndball Takk til alle som heiet på oss❤️ #flestlengstbest #shkj04 #guttakrutt #stoltogsamla #heierpå

Idag spilte S1 mot Oppsal, det var lenge jevnt, men slutten av 1. omgang og starten av 2. går vi en stund uten mål og Oppsal kjører litt fra oss. Det er mye tull og ingenting funker men vi kjemper mot slutten viser vi hva vi kan når vi jobber som et lag vi tar innpå og kjemper oss opp, de 10 siste minuttene var da vi gjorde det bra taklinger satt, fantastiske redninger fra målvakta vår, angrepet så jobbet vi sammen som et lag Vi klatret oppover men dessverre var vi litt sene kampen ender 18-16 istedenfor gudene vet hva Takk for kampen @oppsal_j04 #guttakrutt #flestlengstbest #heierpå #shkj04 #stoltogsamla

Skedsmo 1 spiller en god kamp mot Son som ender i seier 21-17 Vi hadde mye godt angrepsspill, masse fart mot mål, gode gjennombrudd og skudd fra alle! Videre blir det mer fokus på godt og tøft forsvar. Takk for kampen @sonhkj04 #flestlengstbest #shkj04 #guttakrutt #heierpå #stoltogsamla

Da er det bare å bøye seg i hatten og tørke av seg støvet og gratulere G12 med A-sluttspill i nivå 1 Selvom det gjenstår en kamp, har gutta klart å sikre seg en plass blant de tre som kvalifiserer seg til A-sluttspill. #linje5 #linje5håndball #groruddalen #g12 #håndballgutter #stoltogsamla #handballpassion #håndballergøy

Linje5 i avisen✌ Hyggelig med så positiv omtale av oss Heia Linja!!‍♂️#linje5 #linje5håndball #groruddalen #akersavis #oslove #håndballgutter #håndball #regionost #handballost #stoltogsamla #vestlihåndballherrer #håndballergøy

Brødreduellen endte uavgjort, men Vestli tok seieren!! #stoltogsamla #vestlihandball #vestlihåndballherrer #ullkisahåndball

Idag har både S1 og S2 spilt kamp i Tærudhallen S1 spiller mot Haslum, kampen gikk mye som forventet, at det skulle bli en hard og jevn kamp. Til pause står det 10-9 og vi leder. I andre omgang fortsetter vi noen hakk høyere enn vi slapp. Vi jobber bra sammen i forsvar og dominerer i angrep, skuddene sitter der de skal og vi vinner 21-16 Takk for kampen @haslumhandballj04 ‍♀️S2 spiller mot Son, dette var også en veldig jevn kamp der lagene byttet på å lede. Til pause stod det 9-7 til oss. S2 spilte bra i både forsvar og angrep, med spillere som spilte på uvante plasser, løste jentene dette som at det var naturlig, og i angrep satte de skuddene innenfor alle stengene og trakk det lengste strået de vant 18-15 Takk for kampen @sonhkj04 #stoltogsamla #guttakrutt #shkj04 #heierpå #flestlengstbest

Collecter les statistiques #STOLTOGSAMLA effectuez une recherche à l'obtention des statistiques (Aller à la sélection).