Список из самых популярных хештегов по теме #SKINIACHURCH

Публикации: 762
Публикации в День: 0.03
Для удаления хештега - кликнуть 2 раза.
#skiniachurch #скин #believeteensclub #скиния #скинияцерковь #jedno #skinia_wroclaw #днепр #friends #skinia_youth #love #amor #biblia #bibliajovem #bibliasagrada #cristo #cristoredentor #espiritosanto #jesus #jezus #jezuschrystus #lovegod #lovestory #modlitwa #pensamentododia #poland #wiara
Скопировать


Хештеги на тему #SKINIACHURCH

22 липня в Києві на березі Дніпра відбулася подія, яка, віримо, увійде в історію України. Близько п’ятиста християн прийняли водне хрещення та засвідчили свою віру перед Богом і Церквою. За переказами саме на цьому місці у 988 році князь Володимир хрестив киян. І ось через 1030 років близько 500 людей з різних областей України пообіцяли Богові вірну службу, добру совість та охрестилися в ім’я Отця, Сина та Духа Святого. До сім’ї церкви «Скинія» в цей день приєдналося 58 братів і сестер, які прийняли хрещення у водах Дніпра. Для кожного ця подія – початок нового життя. Навіть попри непогоду, дощ і вітер, кожний радів разом із Небом. «Сьогодні унікальний день, він увійде в історію: як нашу особисту, в історію Церкви, так і, я молюся, щоб він увійшов в історію нашої країни», – казав Михайло Паночко, старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської. #скиния #скинияцерковь #skiniachurch #воднехрещення #водноекрещение

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

Христос Ся рождає - славімо Його! Брати і сестри, зі світлим святом Різдва Христового! #skinia #skiniachurch #merrychristmas #happynewyear2019

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

▫️Вера поможет тебе встать, если ты упал! ▫️ Полностью проповедь «Дар видеть будущее» можете посмотреть на нашем YouTube канале. #скиния #скинияцерковь #skiniachurch #Скинія #скиніяцерква #проповедьпастора #посыл

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

19 січня весь християнський світ відзначав свято Хрещення Господнього, але багато людей не розуміють значення цього свята. . В Новому Заповіті ми вперше дізнаємося про таїнство Хрещення із прикладу Івана Хрестителя. Його місією було приготувати шлях для Ісуса. . Служіння Івана було настільки потужним та важливим, навіть, Ісус сказав, що більшого пророка за нього не траплялося. Пророцтвом Івана було спонукати людей скинути тягар гріха. Це і є хрещення в покаяння. . Сьогодні мільйони людей замучені гріхами, бо не хочуть віддати їх Ісусу. Для нас велике щастя, що на землю прийшов Той, Хто скинув з нас кайдани. . Дорога церкво, сьогодні ми повинні бути тим голосом, що кличе в пустелі❗️Подаймо руку хоча б одній людині❗️Несімо людям добру звістку, що небо готове простити їм гріхи. #скиния #скинияцерковь #skiniachurch #скинія #воскресноеслужение


Хештеги на тему #SKINIACHURCH

▪️Дорогой брат и сестра, когда приходит болезнь, тяжелые обстоятельства, смиритесь перед Богом! «Бог гордым противится, а смиренным дает благодать» (Иак. 4:6). ▪️ Полностью проповедь смотрите на нашем канале YouTube: https://youtu.be/3rwWEFi7aCE #скиния #скинияцерковь #skiniachurch #проповедьпастора

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

❗️Друзья, братья, сестры, подписчики❗️ В нашем стори вы можете задать вопрос старшему пастору «Скинии» Рустаму Фатуллаеву. Ответ на него вы сможете услышать в видеозаписи ⏯ в наших соцсетях через некоторое время. Ждём ваших вопросов #скиния #скинияцерковь #skiniachurch #скинія #скиніяцерква #вопросыпастору #спросиупастора #задайвопрос

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

Мир тебе - целостность твоей душе! #скиния #скинияцерковь #скинія #скиніяцерква #skiniachurch #словопастора #мирБожий #миртебе #целостностьдуши

Хештеги на тему #SKINIACHURCH

В первый день воскресения ученики Иисуса находились вместе в комнате, пребывая в страхе и волнении. Их Учитель распят, что же теперь будет❓ Ученикам было настолько страшно, что они даже не услышали весть о спасении, которую принесли женщины, ходившие ко гробу Христа. ⠀ К ученикам пришел воскресший Иисус, стал посреди них и сказал дважды самые важные слова: «Мир вам!». ⠀ Возможно, мы, как когда-то ученики Христа, находимся в этой комнате, ожидаем ответ на молитву, переживаем о будущем, боимся. Когда нет порядка внутри, мы не можем услышать весть спасения. Иисус обращается к нам: «Мир вам❗️». Все, в чем мы нуждаемся сегодня – в мире Божьем. Мир – это шалом, внутренняя целостность. ⠀ Мир – это основание, на которое приходит Дух Святой. Мир – это основание нашей веры. Мир – это место, где рождается вера, куда приходит Слово Божье. ⠀ #скиния #скинияцерковь #скинія #скиніяцерква #skiniachurch #easter #пасха #пасхальноеслужение #воскресноеслужение #христосвоскрес #воистинувоскрес


Хештеги на тему #SKINIACHURCH

Вот і пролетів день як 5️⃣ хв⏳. І мабуть кожен, хто сьогодні був на #SkiniaYouthAutumnConference має хоч сторі чи пост про атмосферу, свої враження або фото з друзями. Кожен, окрім мене . . . Ні одного фото себе на конференції - 0️⃣...Але в мене було дещо набагато цінніше...те, що залишиться не просто в телефоні, але я вірю - мою участь і присутність запам'ятало Небо. Я просто did small things with great LOVE❤️ Саме так, я хотіла прославити Бога і дуже сподіваюсь у мене це вийшло!✝️. . . Доречі, а як вам конференція❓ Цікаво буде отримати фідбек Не лінуйтесь залишити ваш коментар, давайте вже спілкуватися))) ☝️Якщо ви не були, але вас зацікавив такий івент - тоді я вже запрошую вас на наступну season conference) і ставте ➕ в коментарях, якщо бажаєте отримати деталі щодо наступної конференції, як тільки вони будуть відомі. . . Поділюсь декількома кадрами, що вдалося зробити)). . #skiniayouth #SkiniaYouthAutumnConference #skiniachurch #youngme #youthconference #god #dailydevotional #smallthings



Собрать статистику #SKINIACHURCH выполните поиск с получением статистики (Перейти к подбору).