Список из самых популярных хештегов по теме #KURUSKANBADAN

Публикации: 271964
Публикации в День: 6.86
Для удаления хештега - кликнуть 2 раза.
#kuruskanbadan #kuruscepat #kurusselamat #kuruslangsing #kuruscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurus #kurusbadan #kurusmudah #kuruspantas #detoxmalaysia #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kurustanpalapar #jamususukdara #jeratmagika #kopihijau #kurusbajet #kurusdalam7hari #kurusmurah #kurustanpasenaman #lentikdara #magicslims #maxxslim #rocketfiber #slimmewhite #suretrimhq
Скопировать


Хештеги которые включают в себя хештег #KURUSKANBADAN
#kuruskanbadan #kuruskanbadansecarasihat #kuruskanbadancarasimple #kuruskanbadandenganshaklee #kuruskanbadansihat #kuruskanbadananda #kuruskanbadanshaklee #kuruskanbadandengansihat #kuruskanbadancepat #kuruskanbadanmurah #kuruskanbadandulu #kuruskanbadanc #kuruskanbadanbalik #kuruskanbadangemukkanincome #kuruskanbadantanpaberlapar #kuruskanbadandgnjuspio #kuruskanbadansikit #kuruskanbadanselepasbersalin #kuruskanbadangemokanpoket #kuruskanbadanuntukkesihatan #kuruskanbadanmu #kuruskanbadansebelumraya #kuruskanbadani #kuruskanbadanbohh #kuruskanbadancarasihat #kuruskanbadantanpaubat #kuruskanbadancaramudah #kuruskanbadandengancepat #kuruskanbadanbersama #kuruskanbadangemok #kuruskanbadankugemukkandompetku
Скопировать

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

BERAPA BANYAK ANDA KENA MINUM SETIAP HARI? . Biasanya digalakkan minum at least 8 gelas sehari. 8 gelas tau, bukan 8 cawan. 1 gelas tu lebih kurang 350-400 ml. . Jadi, sehari kena minum sekurangnya 3 liter. Kalau anda jenis yang selalu bergerak, kerja di luar dan rajin bersenam, kena minum lebih lagi. . Siapa selalu amalkan sekurangnya 3 liter air sehari? Angkat tangan sikit ‍♀️

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

AIR NABEEZ : TIP TAHAN PERUT LEBIH LAMA SEPANJANG BERPUASA. . Sepanjang berpuasa, mesti ramai yang baru pukul 10 pagi perut dah berkeroncong kan? Tu yang buat kerja pun tak produktif. Badan pun lemau jee.. . Air nabeez ini adalah pemakanan Nabi Muhammad SAW. Rendam kurma dengan air masak malam ni. Sahur esok minum. . Insyaallah, perut mampu bertahan... Buat ni untuk sekali minum je ye. Jangan simpan lama2 sangat. Nanti masam dah tak boleh minum. . Cara2: . 1. Ambil kurma dalam bilangan ganjil. Anggaran air dlm 500ml ke 1liter. Ambil 3 biji kurma dan buang bijinya. Carik2 isi kurma. Ada juga yg guna kismis tapi jangan campur ye. Kalau buat kurma, kurma je. Kalau kismis, kismis je. . 2. Rendam isi kurma dalam air masak biasa malam sebelum tidur. Letak di luar sahaja. Tak perlu simpan dalam peti sejuk tau. Tutup bekas air tu jangan biarkan terbuka. . 3. Sahur esok air tu dah boleh diminum. . 4. Air ni boleh juga diamalkan sebelum sarapan pagi bila hari2 lain walaupun bukan di bulan ramadhan. Amalkan masa perut kosong. . 5. Lepas minum ni, makan lah apa2 makanan yang lain. Tapi seeloknya, lebihkan makanan berserat dan berprotein. Perut tak berasid & tenaga lebih sustain. . Siapa nak saya share tips sahur yang bolehkan anda semua rasa bertenaga sampai waktu berbuka? Komen 'SAYA NAK'.

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

EXERCISE PALING BERKESAN UNTUK HILANGKAN LEMAK2 YG TERLEBIH BILA PAKAI BAJU DALAM. . Anda ada masalah lemak yang melimpah bila pakai baju dalam? Sampaikan nak cari saiz pun susah? . Cuba exercise2 ni. Kalau anda buat dengan berterusan & konsisten jaga makan, lemak2 tu komfem bokeh terhapus dengan sendiri. . Tak percaya? Cuba lah dulu.

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

DOA UNTUK KURUSKAN BADAN . Sharing dari student Cikgu Diet dalam group. . Jom, aminkan sama2. Komen 'AMIN' kat bawah.

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

Maaf. Bukan utk mengaibkan. Bagi yg lemah semangat tidak digalakkan tengok. Bagi yg dah tengok pulak jangan menyesal. Perkongsian ini kisah benar terjadi kat saya. sampai sekarang saya salahkan diri sendiri. Via @ustazshahrizan

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

1 SUDU JE SEHARI, OK KOT KAN... . 1 sudu sehari, setahun 365 sudu. Kalori dari minyak sahaja dah bersamaan 32,850 hingga 36,500 kalori. . Bayangkan, berapa banyak boleh di jimatkan bila anda tak ambil minyak setahun? Banyakkan? . Nampak kecik, tapi kesannya sangat besar. Hati2 semasa memasak. Tukar dari kuali biasa kepada kuali non stick.

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

SAYA CABAR ANDA BUAT CHALLENGE INI. . Sebenarnya kan, anda tahu tak apa kebaikan lemon? Selalu orang kata boleh cairkan lemak, cut lemak dan kuruskan badan. Betul ke? . Jom kita selongkar satu persatu. . 1. Lemon adalah rendah kalori ~ separuh biji hanya 6 kalori. Kalau anda tukar air manis, air gas dan jus2 bergula dengan air lemon tanpa gula, dah save banyak kalori tu. . 2. Bantu anda minum lebih banyak air ~ ramai orang tak suka minum air putih sebab rasa yang tawar walaupun banyak kebaikan. Bila anda perah lemon, sedap sikit nak minum. Kalori pun rendah. . 3. Melancarkan penghadaman ~ ada orang buat minuman lemon sebagai rawatan sembelit dan melancarkan pembuangan. Penghadaman yg bagus akan mempercepat turun berat. . 4. Mengurangkan craving ~ rasa masam lemon mengurangkan anda rasa teringin nak mengunyah junk food, makanan/minuman manis dan elakkan terlebih makan. Kalau tak percaya, cuba minum air lemon tanpa gula bila rasa craving. Komfem hilang terus. . 5. Banyak lagi kebaikan lemon yang tak berkaitan turun berat. Antaranya, sumber vitamin C dan melicinkan kulit anda. . . Lepas baca ni, dapat ilmu baru tak? Baru lah seronok bila makan/minum sesuatu bila tahu kelebihan dan keburukan dia kan? . Tapi, ini baru pasal lemon. Ada berjuta makanan lain di luar sana. Ilmu2 ni anda boleh belajar bila anda mendaftar sebagai student Cikgu Diet. . Daftar sesi April sekarang! >DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA< >DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA< >DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA< . CEPAT!! Diskaun untuk sesi 2 bulan dah tak banyak slot yang tinggal. Nak kurus raya nanti? Daftar sekarang.

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

​​DONUT GEBU GEBAS . Senang & gebu . . Bahan 1: . . • 2 sudu besar yis mauripan . • 1 sudu besar susu pekat . • 1 sudu besar gula . • 1/2 cawan air suam . - campur bahan ini dah biarkan kembang . . Bahan 2: . . • 2 cawan tepung gandum . • 3 sudu besar minyak masak . • 1 sudu teh baking powder . • 1 sudu teh garam . . Caranya: . . Gaulkn bahan 2 sehingga jadi macam serbuk roti, kemudian campur bahan 1 dan gaul rata. . . Masuk dalam bekas dan biarkan kembang (saya perap 15 minit saja). . . Selepas 15 minit keluarkan doh dan tumbuk-tumbuk adunan. . . Kemudian terap gunakan acuan (dan perap 15 minit lagi). . . Goreng api perlahan dan salut gula. . . - guna mug . - adunan dapat dalam 15 biji (kalau nak banyak gandakan adunan) . . TQ TO: Amirah Ibrahim . . . Anda ada PERUT BERLIPAT, LENGAN GELEBEH, PEHA BERGESEL? PAKAI BAJU TAK MUAT? Anda WAJIB dapatkan ini . . @felinna.hotlotion_kurus.mudah . . . #jjcm2018 #jjcmtv3 #jjcm2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #sukamakan #akusuka #sukamasak #malaysianfood #malaysiancuisine #balakong #selangor #kuruskanbadan #kurustanpadiet #ctdk #instafoodmalaysia #instafood #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia #menumasakanharian #masakansedap #masakanmelayu #masakapahariini #mahn #masakankampung #masakan

Хештеги на тему #KURUSKANBADAN

INILAH LUNCH YANG STUDENT CIKGU DIET MAKAN & ADA YG BOLEH TURUN LEBIH 5 KG 10 HARI. . "Dulu nak kurus ingat tak boleh makan nasi dan selalu kena skip meals. Pegi kelas2 diet tak terkira banyaknya. Tapi berat tak turun2. Puasa baru ni pun berat kemain susah nak turun." . "Tapi sekarang lunch boleh makan nasi. Menu breakfast sampai supper pulak akan dinilai. Baru tau sesenang ni rupanya nak kurus dengan Cikgu Diet." . Inilah antara menu lunch sihat yang dikongsi student2 Cikgu Diet. . Anda boleh cuba menu2 macam ni. Tapi kalau tak turun berat, jgn salahkan saya pulak tau. Student2 Cikgu Diet semua dapat HIGH INTENSIVE PERSONAL COACHING. . Diorang semua ada guide dan bimbingan dari personal coach berpengalaman tentang menyediakan makanan yg kenyang, sedap dan menguruskan badan dari pagi sampai ke malam. . Anda nak ke dapatkan personal coaching ni? . Kalau nak, anda wajib daftar dalam program CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE sesi Februari ni. Pendaftaran masih dibuka. . Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . CEPAT! Sejak dilancarkan, dah lebih 40 org yang mendaftar. Sekarang pun bertalu talu DM kata nak join. Sebelum kuota penuh, baik anda daftar sekarang. . >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA< >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA< >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<



Собрать статистику #KURUSKANBADAN выполните поиск с получением статистики (Перейти к подбору).