Список из самых популярных хештегов по теме #MINUTEJOY

Публикации: 874
Публикации в День: 0.02
Для удаления хештега - кликнуть 2 раза.
#minutejoy #християнин #хвилинирадост #христос #бог #jesus #bible #christian #bless #instorio #shopminutejoy #любов #тещодару #gomolod #церква #godisgood #друз #творч #love #loveis #family #десьудумках #друг #дружба #щастя #щоденникбелли #blessed
Скопировать


Хештеги которые включают в себя хештег #MINUTEJOY
#minutejoy #minutejoys
Скопировать

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Взаємовідносини з Творцем і ближнім — Це основне в житті усіх людей: Чи в серці є володарем Всевишній, Чи любимо людей так, як самих себе. ⠀ Що центром є життя? Хто найцінніший в світі? Чи серце не черстве до ближнього проблем? Який характер маємо? Чи вміємо ми жити По Слову Божому чи врозріз з ним ідем? ⠀ Який я слід залишу після себе? Як я служу брату й сестрі — Тілу Христа? Більше плодів принести може треба З любов”ю в серці, яка ніжна і проста? ⠀ Своїм життям що світові говорю? Чи бачать грішники в моїм житті Христа? Чи дітям я відкрила Божу волю? З людьми якими проживу життя? ⠀ До Божої сім'ї якої я належу? Як я відношусь до братів, сестер? Чи я вміщати кожного з них можу? Чи я віддам за них саму себе? ⠀ Мета мого життя… Що входить в це поняття? У сферах всіх відобразить Христа, Служачи іншим, несучи їм щастя, Творцю цим самим завжди догоджать. ⠀ Хочу служить тому, що вічне й непідвладне часу, На кожнім місці, зараз, ось тепер. Нехай в моїм житті Божа любов не гасне, Бог є любов — Христос за мене вмер. ⠀ • Автор: Ольга Назарова ⠀ ••• #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #відносини #яіБог #відносинизБогом #спілкуваннязБогом #розмовазБогом #Бібліящодня #Ісус #Jesus #Bible #God #instorio #christian #bless

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Наш Бог — найкращий винахідник! Він створив нас, продумавши кожну деталь. Ми так схожі один на одного, але й кожен із нас унікальний. Бог дав нам мозок, щоби ми мали можливість мислити. Часто Він вкладає в нашу голову ідеї, допомагає досягати наших цілей. Тому, людина — теж винахідник. Кожен день тисячі людей працюють над тим, щоб покращити умови життя на Землі. І люди придумали дуже багато речей, які можна використовувати по-різному: на користь чи на зло… За допомогою шприца можна врятувати комусь життя… Але хтось використовує його для того, щоб вбивати себе наркотиком. За допомогою своїх знань можна створювати проекти для розвитку власної країни… Але хтось використовує їх, продумуючи стратегію війни. За допомогою ножа можна приготувати сніданок чи вечерю для коханої людини. А в наш час його часто використовують як зброю. Список може бути нескінченним. Немає поганих винаходів. Є неправильне використання. Так само й Бог створив нас як інструмент. Ти — Його винахід. Питання лише в тому, хто твій господар? Може, ти служиш діткам, може, власній родині… Але якщо ти в Його руках — ти обов’язково приносиш користь. Просто дозволь Богу керувати твоїм життям, направляти твій шлях. А як Господь сьогодні використовує тебе? ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Bible #Jesus #Творець #Бібліящодня #крокзакроком #винахід #винахідник #ДитяЦаря #Христос #Біблія #християнин

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Не можна порівнювати чиюсь працю.⠀ ⠀ Зараз досить часто можна почути, як люди обговорюють чийсь відпочинок або чиєсь життя загалом. Постійно кажуть: «Ну, звичайно він/вона може собі дозволити… У неї/нього є гроші». А далі ще можна почути, що цій людині точно легше, ніж мені…⠀ ⠀ Всі бачать лише «вершину айсберга»… Вони бачать лише результат чиєї роботи, і не думають про те, скільки зусиль вона доклала до того, щоб зараз мати цю можливість. Звичайно є люди, які отримали гарний спадок або мають багатих батьків, але батьки теж щось робили, щоб це мати. Нерозумно думати, що хтось зможе постійно користуватися «легкими грошима» — вони колись закінчаться, а якщо зароблені нечесним шлях — Бог тим паче не залишить цього без уваги.⠀ ⠀ Припини дивитися сторіс в Інстаграмі про подорожі і думати, як комусь пощастило, що він має на це можливість. Подумай, які можливості маєш ти. Може, і ти можеш зробити щось цікаве у своєму житті.⠀ ⠀ Дуже часто люди кажуть про блогерів або тих, хто знімає відео на Youtube, і кричать про те, як легко їм дістаються гроші. Якщо це так, то чому ці ж самі люди не мають таких «легких грошей»? Спробуй створити свій профіль в Інстаграм і зробити його популярним. Спробуй готувати постійно нові публікації або відео. Це складніше, ніж здається.⠀ ⠀ А найскладніше у всій цій метушні пошуків коштів — не втратити себе. Не почати казати і робити те, що хочуть чути і бачити люди. Не опуститися на нижчий рівень для того, щоб когось задовольнити.⠀ ⠀ ⌛ І страшно, рахуючи чиїсь гроші, втрачати власний час… Час, який можна використати для того, щоб зробити ще один крок до свої мрії або мети.⠀ ⠀ Не говори, що комусь легше, ніж тобі, бо ти не жив чужим життям. Щоб в один момент почати заробляти «легкі гроші» — треба перед цим багато попрацювати. Спочатку мріяти, потім ставити цілі, потім починати щось робити… Не здаватися після кожної поразки і у підсумку отримати щось своє: фабрику, бізнес, клініку або просто популярний профіль в Інстаграм.⠀ ⠀ ⚠️ Не заздри, дивлячись на чийсь результат, бо заздрість забере у тебе час, який можна використати на кроки до мрії.⠀ ⠀ •••⠀ ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #заздрість #Bible

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Як часто ти звертаєш увагу на інших? І що ти зазвичай помічаєш? ⠀ Ти бачиш позитивні речі чи негативні? Ти їх аналізуєш? Що робиш із тими думками, що прийшли в голову? ⠀ Ми часто помічаємо те, що людина робить неправильно. Але це не спонукає нас робити висновки та не повторювати подібних помилок. Це пробуджує в нас осудження: «Як людина могла так зробити? От я б…». ⠀ Ми завжди знаємо, як зробити краще, якщо проблема не стосується конкретно нас. В осудження завжди погані наслідки: можна зіпсувати стосунки з людиною або ж про неї з’являть плітки… Осудження не має позитивних сторін. Ба більше, осудження має лише негативні наслідки… І найстрашніше те, що воно вбиває в людях чесність. ⠀ Осудження призвело до того, що ми не вміємо слухати. Бо в людини майже ніколи не має шансу пояснити ситуацію або свою дії. Ми «виносимо вирок», не ставлячи питання, не намагаючись зрозуміти її. ⠀ Хто чесно розкаже тобі про свою помилку? Ніхто… Бо людина не хоче бачити осудження у твоїх очах… Вона просто хоче поділитися тим, що її мучить. Їй потрібна розмова, у якій вона намагатиметься й сама до кінця зрозуміти чому вона вчила саме так. У кожного вчинку, слова — є свою причина. Та чи хочемо ми її знати? ⠀ Засудити легше, ніж вислухати, а тим паче — зрозуміти… ⠀ «Не судіть, щоб і вас не судили, бо яким судом судите, таким будуть судити і вас; і якою мірою міряєте, такою буде відміряно і вам. Чому ж бачиш скалку, що в оці твого брата, а колоди, яка у твоєму оці, не відчуваєш? Або, як скажеш своєму братові: Дай, витягну скалку з твого ока, коли ось колода у твоєму оці? Лицеміре, спочатку вийми колоду зі свого ока, А ТОДІ ПОБАЧИШ, ЯК ВИЙНЯТИ скалку з ока брата твого» Матвія 7:1–5 ⠀ Слідкуй найперш за собою та своїм серцем… ⠀ Тоді ти зможеш не просто вислухати, зрозуміти когось, але й допомогти людині позбутися тої «скалки», що заважає їй бачити. ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Bible #Jesus #осуд #Бібліящодня #осудження #засудження #лицемірство #щирість #ДитяЦаря #Христос #Біблія #християнин


Хештеги на тему #MINUTEJOY

Новий початок – це завжди складно… ⠀  Дійсно складно, до того ж, зазвичай і досить страшно. Кожен день ми стикаємося з чимось новим. І тільки ми обираємо чи спробувати зробити новий крок чи залишитися на місці. А правда в тому, що, не роблячи крок вперед – ти робиш крок назад. ⠀ Ніколи не треба боятися зробити крок до нового. Крок до своєї мрії, мети або крок до якихось змін. «Якщо тобі здається, що треба щось змінювати – тобі не здається». Переїхати в іншу країну, знайти нову роботу або спробувати будувати відносини… Важливі та складні для більшості кроки. Складні – лише через страх змін, які нам так потрібні. ⠀ ❓ Як перемогти цей страх та впоратися зі складністю? Просто робити крок разом з Богом. Помолися, і йди вперед. Молитва – дає величезну силу, вона дає розуміння того, що ти не один. ⠀  «Ти наблизився для допомоги мені в день, в який я закликав до Тебе. Ти мені сказав: Не бійся!» Плач Єремії 3:57 ⠀  Сьогодні сам Бог каже тобі: «Не бійся!». ⠀  Не бійся, що щось не вийде, не бійся поразки. Бо ти програєш лише тоді, коли залишаєшся на тому ж місці... ⚠️ А не роблячи крок вперед - ти робиш крок назад! ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #нездавася #зміни #кроквперед #християнин

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Багато людей, проходячи крізь труднощі, думають, що ніхто не здатен їх зрозуміти. Мабуть, так і є, оскільки у кожного з нас своє ставлення до певної ситуації, інша реакція на неї та своя чутливість. Але найстрашніше, коли людина думає, що Бог не може зрозуміти того, що вона відчуває. ⠀ Можна забути про те, що Бог бачить і знає нас зсередини. Але ж багато людей навіть не думають і не звертають увагу на те, що Христос жив тут, жив у такому ж тілі, як і ми,  пройшов той самий шлях, який проходимо і ми. Він зіткнувся з тими самими проблемами і радощами, з якими стикаємося ми. ⠀ ✝️ Хіба у Христа було легке життя? Дуже часто Його не розуміли, навіть Йосип та Марія. Він знав, що має померти, але, як і всі люди, хотів жити. Його зрадив той, кого Він вважав другом… Зрадила людина, яка була Його учнем і багато пройшла з Ним… ⠀ ‍♂ А той, хто казав, що любить Його і життя віддасть за Нього – тричі відрікся. Поруч завжди були люди, які прагнули Христа вбити, але Він уникав конфліктів. ⠀ Коли Ісус просив підтримки учнів – вони спали, коли плакав – нікого не було поруч. Христос поховав Івана, який мав для Нього велике значення. Йому постійно ставили підступні питання… Ісус не мав права схибити, завжди думав перш, ніж щось зробити. Він кожен день проходив кілометри, відчував спрагу і пройшов багато випробувань та спокус, як і ти… ⠀ ❓ Ти все ще думаєш, що Він не розуміє того, що ти відчуваєш? ⠀ ✖️ Через те, що Він узяв на Себе гріх світу, Його покинув власний Батько… Але Він був стійким до самого кінця… ⠀ ✨ Витерпівши усі тортури, Він виконав Волю Отця… ⠀ ⚠️ Наступного разу, коли ти будеш думати, що ніхто тебе не може зрозуміти – відкрий Біблію, прочитай історію Христа ще раз та подякуй Йому за те, що Він ніколи тебе не залишить… Хоча б тому, що і Сам знає, як боляче залишатися наодинці з труднощами… ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #труднощі #страждання #біль #розп'яття #Христос #Біблія #християнин

Хештеги на тему #MINUTEJOY

«Немає часу», — кажем, біжучи. «І знов не встиг», — зітхаєм гірко. Ще віск не скапав зі свічі, А вже закінчена сторінка. ⠀ Не всім вдалось допомогти, Не всіх ще встигли полюбити, Не всі ще скарби віднайшли, Ми ще не встигли просто жити. ⠀ Не все зробили так, як слід. Не всі зірвали в полі квіти. Ще ніби вгору йде політ, А встиг уже і посивіти. ⠀ Ще стільки планів в голові, Ще мрії множаться роями. От тільки руки «неживі», Й чомусь не спиться вже ночами. ⠀ Не всіх зігріли ще теплом, Гнізда як слід не збудували, А пташенята — на крило Давним-давно з гніздечка стали. ⠀ Уже і зморшки до лиця, І крок ступить немає сили. Вже стука вічність у серця Холодним подихом могили. ⠀ На жаль, закінчився ліміт, Й за всю свою життя дорогу Уже давати треба звіт. …А ще не встиг зустрітись з Богом. ⠀ • Автор: Юрій Вавринюк ⠀ ••• #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #час #цінуйчас #Бібліящодня #Ісус #Jesus #Bible #God #instorio #christian #bless

Хештеги на тему #MINUTEJOY

Він Той, Хто контролює все в цьому світі. Йому підкорено все, що тебе оточує. І лише тобі, грішній слабкій людині, Всемогутній Бог дав право вибору — підкорятися Йому чи ні. ⠀ Слово «підкорятися», можливо, звучить якось принизливо. Але це ж і є слухатися. І звичайно ж розуміти, що Він тримає тебе і твоє життя у Своїх руках. Точніше — віддати, присвятити, довірити Йому своє життя… ⠀ А це зовсім не приниження — це щастя. Бути в безпеці, бути завжди поруч із Батьком, мати спілкування з Ним і мати розуміння того, що Він не дозволить, щоб у твоєму життя відбулося хоч щось із чим ти б не впорався. Господь не просто крокує поруч — Він тримає тебе у Своїх руках… ⠀ Ти Його дитина — і Він ніколи не відмовлявся від тебе. ⠀  «Якщо ми невірні, то Він залишиться вірним, бо Себе зректися не може» 2 Тимофія 2:13 ⠀ Така Його натура — бути поруч навіть тоді, коли ти відмовляєшся від Нього… ⠀ Бути поруч, коли ти намагаєшся довести світу, що сам чогось вартий… ⠀ Але, не забувай, ти вже безцінний у Його очах… ⠀ Живи з Ним, з Ним усе можливо! ⠀ ••• ©️ #minutejoy #друг #хвилинирадості #Божедитя #Jesus #gomolod #християнин #Біблія #Бог #Христос #ядитяЦаря #Ісус #дитина #Bible #God #christian


Хештеги на тему #MINUTEJOY

Секрет успіху ⠀ — Пане професоре, в чому секрет вашого успіху? — запитав журналіст успішного підприємця. — Я розумію, що це довга розмова, але якщо коротко? ⠀ — Можна і коротко… Я можу відповісти двома словами. ⠀ — Всього два слова? І які? ⠀ — Правильні рішення. ⠀ — А як же ви приймаєте правильні рішення? ⠀ — Тут вистачить одного слова. ⠀ — Так? І що це за слово? ⠀ — Досвід! ⠀ — А… як ви отримуєте цей самий досвід? ⠀ Уже зовсім розсміявшись, підприємець сказав: ⠀ — Всього два слова. ⠀ — І які ж? ⠀ — Неправильні рішення. ⠀ Помилка — не запорука твого провалу. Це лише негативний результат прийнятого тобою рішення… ⠀ Неправильні рішення — це запорука твого майбутнього успіху, якщо ти навчишся аналізувати свої дії та не повторювати однакових помилок. ⠀ ••• © #minutejoy #хвилинирадості #досвід #перемога #поразка #нездавайся #Бог #Христос #Біблія #християнин #Бібліящодня #Ісус #Jesus #Bible #God #christian #bless



Собрать статистику #MINUTEJOY выполните поиск с получением статистики (Перейти к подбору).