Список из самых популярных хештегов по теме #ХРИСТИЯНИН

Публикации: 889
Публикации в День: 0.07
Для удаления хештега - кликнуть 2 раза.
#бог #християнин #таб #церква #христос #християнськ #християнськийтаб #благод #добр #допомога #команда #родина #imocehappytime #благодать #гуртки #дружба #пастор #подарунки #пятидесятники #славабогу #словобоже #хорошийдень #щаслив #ukraine #jesus #minutejoy
Скопировать


Хештеги которые включают в себя хештег #ХРИСТИЯНИН
#християнин #християнин_на100
Скопировать

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Нам не потрібно шукати якусь «свою дорогу», тому що Ісус сказав: «Я є дорога!» Нам не потрібно шукати якусь істину, тому що Ісус сказав:«Я є правда!» Нам не потрібно впадати в лишню філософію і шукати сенс життя, тому що Ісус сказав:«Я є життя!» Все, що нам справді потрібно шукати - це #Ісус • • • #jesus #christian #bible #life #sense #god #way #oneway #love #иисус #християнин #біблія #мудрость #мудрість #правда #истина #блог #блогер #церква #київ #киев #kyiv #kiev #citizen #студент #student #molyfox #андріївськийузвіз

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Іди за Мною, все покинь, не бійся! Я дам тобі ще більше понад те, Іди за Мною й не турбуйся більше Про все земне, повір воно мине! ⠀ Іди вперед, хай погляд твій постійно До неба піднімається завжди, Я є Господь, зі Мною лиш надійно Залиш проблеми й справи всі свої! ⠀ Залиш усе, воно повір не вічне Й побачиш більше, більше понад те Немає в світі щастя цьому більше Моя дитино, тут усе пусте! ⠀ Іди за мною, Я в своїй любові Дарую спокій, мир свій Я подам, Поглянь на руки зранені у крові За тебе найцінніше Я віддав! ⠀ За тебе на хресті Я ніс страждання Поглянь на гору там знайдеш життя, Я шлях пройшов без зла і нарікання, В мені прощення й сила вся твоя! ⠀ За тебе в Гефсиманії молився За тебе сльози Я мій друже лив, Люблю тебе і хочу щоб трудився Для Мене ти, Бо я тебе купив.... ⠀ Я не для того ніс свій хрест на гору, Щоб ти служив земному, марноті Це говорю в любові, не з укору, Бо хочу дать спасіння для душі! ⠀ Залиш усе, усе покинь мій друже За Мною йди, Я дам тобі усе Усе, що світ цей дать тобі не може Я подарую, бо люблю тебе! ⠀ Іди за Ним, залиш свої ти сіті! Як залишив Петро й пізнав навік Як то прекрасно є з Ісусом жити, Бо Він є Бог, Він Цар Святий навік. ⠀ Петро залишив і здобув ще більше Скарби небесні більші за земні, На небі не псується, там все вічне Якби ж пізнав це друже мій і ти. ⠀ Залиш усе, зійди з Христом на гору Там зрозумієш сенс всього життя, Бо наш Господь міняє час і пору Він землю заснував і небеса! ⠀ Йому підвласне все що є на небі, Ну а земля підніжок то ногам. "Залиш усе й пізнаєш те, що треба твоєму серцю все тобі Я дам!" ⠀ Його слова звучать й тепер з любов'ю, "За мною йди дитино, завжди йди Тебе Я відкупив своєю кров'ю На себе Я візьму твої жалі!" ⠀ • Автор: Ю. Вишняк ⠀ ••• #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин  #родичі #Ісус #Jesus #рідні #нездавайся #молитва #мотивація #навчання

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Відкрию Твоє Слово і у ньому Знайду спокій утомленій душі. Неописати, як же є чудово Коли Твій голос чую у житті. ⠀ Мене Ти докоряєш, наставляєш, Як жити свято в цей нелегкий час. Я дякую що Ти мене прощаєш, Коли коліна я схиляю у сльозах. ⠀ Мій Господи, я грішна є людина, Грішу і каюсь, каюсь і грішу... Я потребую Тебе кожную хвилину, Не залишай мене, Спасителю, прошу! ⠀ Веди мене стежинкою вузькою І випробуй, і переплав мене, Щоб я була посудинкою тою, Яка на честь лиш буде для Тебе. ⠀ В якій би люди бачили лиш світло, Яке до Тебе, Боже мій, веде. Господь, мені буває дуже тяжко,- Дай сили, мудрості, не залиши мене! ⠀ Така, як є, стою перед Тобою, Ти бачиш, Боже, повністю усе. Допоможи лишитись Тобі вірною І ні на що не промінять Тебе! ⠀ Бо моє щастя лиш в Тобі, мій Боже, Без Тебе усе сіре і пусте! І лиш з Тобою все я переможу І вічно в небі буду славити Тебе! ⠀ • Автор: Людмила Мельник ⠀ ••• #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #Бібліящодня #Ісус #Jesus #Bible #God #instorio #christian #bless

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Що потрібно для щастя? ⠀ Насправді не так багато, як здається. Хоча, з іншого боку – дуже багато, бо треба прийняти рішення, яке повністю змінить твоє життя. Це рішення приймається серцем. Потрібно йти за Христом, направити усі шляхи до Нього. ⠀ І що тоді? Тоді буде не тільки щастя, але і безмежна сила. ⠀ «Блаженна людина, що в Тобі має силу свою, блаженні, що в їхньому серці дороги до Тебе, ті, що через долину Плачу переходять, чинять її джерелом, і дощ ранній дає благословення!» Псалми 83:6,7 ⠀ Якщо твоя сила у Господі, навіть долина Плача стане для тебе джерелом… ••• ✍️ Який вірш з Біблії тебе найбільше підбадьорює? Напиши в коментарях ⬇️ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #Jesus #christian #сила


Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Учень звернувся до вчителя по допомогу: - Ти такий мудрий. Ти завжди в гарному настрої, ніколи не злишся. Допоможи і мені бути таким. ⠀ Учитель погодився і попросив учня принести картоплю і прозорий пакет. ⠀ - Якщо ти на кого-небудь розлютився і затаїв образу, – сказав учитель, – то візьми картоплю, напиши на ній ім'я людини, з яким стався конфлікт, і поклади цю картоплю в пакет. ⠀ - І це все? – здивовано запитав учень. ⠀ - Ні, – відповів учитель. – Ти повинен завжди цей пакет носити з собою. І кожен раз, коли на кого-небудь образишся, додавати в нього картоплю. ⠀ Учень погодився. Пройшов якийсь час і пакет учня поповнився картоплею і став досить важким. Його дуже незручно було завжди носити з собою. До того ж та картопля, яку він поклав спочатку, почала псуватися. Вона покрилася слизьким гидким нальотом, деяка проросла, деяка зацвіла і з’явився різкий неприємний запах. ⠀ Учень прийшов до вчителя і сказав: - Це вже неможливо носити з собою. По-перше, пакет занадто важкий, а, по-друге, картопля зіпсувалася. Запропонуй щось інше. ⠀ Але вчитель відповів: - Те ж саме відбувається і з тобою. Просто ти це відразу не помічаєш. Вчинки перетворюються в звички, звички – в характер, який народжує смердючі пороки. Я дав тобі можливість спостерігати цей процес. Кожен раз, коли ти вирішиш образитися або, навпаки, образити когось, подумай, чи потрібен тобі цей вантаж. ⠀ Навчися пробачати, щоб не носити вантаж образи. ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #труднощі #біль #Христос #Біблія #християнин #допомога

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

 5 перешкод розуміння Писання  ⠀  1. Людська безпечність. Найголовніша причина. Часто недооцінюємо Слово та думаємо, що Воно заскладне для нашого розуміння... Але Біблія написана для того, щоб ми розуміли Волю Божу, уникали багатьох помилок та були Його послідовниками. Слово, яке адресоване нам – не може бути написане незрозумілою, для нас, мовою.  «Ясність Твоїх слів освітить і наставить немовлят» Псалом 118:130 ⠀  2. Отруєння свідомості фарисейською релігією. Коли ми відділяємо духовне від нашого повсякденного життя, коли наша духовність лише у Церкві, а виходячи на вулицю – ми нічим не відрізняємося від інших, тоді ніхто не зможе розгледіти у нас Христа. ❓ А чи відчуватимемо справжню потребу в Слові, коли ми повністю не посвячені Господу? ⠀  3. Лінь. Це звичка, це вибраний стиль життя… Лінь досліджувати Писання. Лінь перебувати у Слові. І взагалі, лінь відкрити Біблію. ⠀  4. Зіпсованість серця. Наша гріховна сутність та прагнення задовольнити власне «Я», яке викрадає багато нашого часу. ⠀  5. Сатана як ворог людських душ. Він шукає, щоб «вкрасти і знищити», а для цього – змінює фокус твого життя та відволікає від Бога земними цінностями. «Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас» Якова 4:7 ••• Якщо публікація була корисною для тебе - вподобай її. ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #знання #Христос #підтримка #Jesus #Bible #God

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

У Бога нема конвеєра. У кожну людину Він вкладає свій талант, свої можливості. Саме тому Він любить по-особливому. ✳ Усвідом, що такого як ти більше не існує. Ти неможеш бути краще когось або гірше. Просто тому, що нас неможна порівнювати. Ти унікальний і кожен у твоєму оточені теж. Але тільки ти вирвшуєш цю унікальність... Стати для свого оточення прикладом, опорою і дарувати щасття, або обрати інший шлях - на якому ти можеш своєю унікальністю зруйнувати не одне життя... ••• #minutejoy#хвилини#радості#унікальність#особливість#Біблія#християнин @minutejoy

Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Іноді Богу потрібні переможені, зламані люди. ⠀ Звучить жорстоко та жахливо. Але у який момент ми розуміємо, що дійсно потребуємо Його? ⠀ Переможені люди шукають опори, відчувають себе слабкими. Вони вважають, що не впоралися, бояться, що далі нічого не вийде. Іноді думають, що більше не зможуть знову піднятися. А поруч стоїть Ісус та дивиться на те, як людина «ставить на собі хрест». Якби ти з самого початку ти тримався за Нього – ти б не впав. ⠀ У такі моменти люди нарешті розуміють, як сильно потребують Христа. А іноді Бог Сам допускає, щоб ми були у такому становищі… Коли наша гордість підносить нас на величезний трон, з якого самостійно, мабуть, ніколи не зліземо. Але падаючи з висоти, на яку ти сам себе підняв, знов усвідомлюєш, що ти лише людина… ⠀ Ти будеш слабким допоки не визнаєш, що без Христа – ти ніхто. І лише тримаючись за Нього завжди будеш переможцем. ⠀ І навіть, якщо весь світ буде вважати інакше, має значення лише думка Того, Хто проходить твій шлях разом з тобою! ⠀ Ти колись відчував себе переможеним? Напиши в коментарі. ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #Христос #Біблія #християнин #друзі #мотивація #навчання #Христос #нездавайся #випробування #підтримка #Jesus #Bible #God #NeverGiveUp


Хештеги на тему #ХРИСТИЯНИН

Як у служінні з дітками не втратити свій авторитет у їх очах? ⠀ Все просто – не помилятися. ⠀ Хоча ні, це зовсім не просто. Але до кожного свого кроку та слова треба ставитися з великою відповідальність. Втративши авторитет та повагу у їх очах – їх майже неможливо відновити. ⠀ Однак, найбільша помилка – думати, що наш авторитет, спілкування з дітьми обмежуються недільними заняттями або тижнем у таборі. Ти колись думав, що про тебе подумала б дитина, якби після всіх твоїх повчань вона побачила тебе у повсякденному житті? ⠀ Тому запорука успіху при спілкуванні з дітьми – це справжність. Визнавай свої помилки, не малюй в головах дітей свій ідеальний портрет. Коли викладаєш тему, розкажи свою історію з життя про те, як ти вчинив неправильно. Вони мають розуміти, що наставники й вчителі теж люди, які можуть помилятися, але при цьому вміють визнавати помилки, намагаються їх виправити і завжди просять пробачення. Діти з часом зрозуміють, що перед ними людина, яка кожен день працює над собою і прагне ставати краще, прагне стати максимально схожою на Христа. ⠀ Пам’ятай, що діти можуть побачити тебе будь-де: на вулиці, у громадському транспорті, у магазині… Побачити, що ти робиш, як говорив, як сам виконуєш те, чого вчив. Чи поступаєшся місцем у транспорті, чи проявляєш любов до ближнього. Як ти «не кричиш» і стримуєш емоції… ⠀ Тому кожен раз, перед тим, як щось сказати або зробити, спитай себе: «А що про мене подумали б діти, яких я вчу?». А Ісус? Це буде чудовим «стоп-краном» у будь-якій найскладнішій ситуації. ⠀ Бо авторитет та повага «твоїх» діток набагато важливіші за твої емоції. ⠀ ••• ©️ #minutejoy #хвилинирадості #Бог #дитина #недільнашкола #діти #християнин #табір #християнськийтабір #camp #дитячийхор #підлітки #підлітковагрупа



Собрать статистику #ХРИСТИЯНИН выполните поиск с получением статистики (Перейти к подбору).